mandens!

Akryl + vitamin well

Det verkar bli ännu en sen kväll för mig.. åh vad jag får panik på allt just nu, det är bara kaos överallt. Imorgon kväll är det Arena takeover, "en av svergies största gymnasiefester" och jag vet inte om jag ska gå eller inte. Jag vill jättegärna gå och jag vet att jag kommer ångra mig om jag inte går men anledningen till att jag tvekar är att det kostar 200kr och jag har liksom inga att gå med, min pojkvän ska såklart följa med i så fall men det är ju inte speciellt kul att vara på ett sånt ställe bara två stycken. Jag vill inte lägga pengar på något jag kanske blir missnöjd med och detta är ju en sån sak som antingen blir perfekt eller gå helt åt skogen och förstör hela dagen. Åh, har ångest över detta på riktigt. 

Idag i skolan hade vi i alla fall lektion i nagelsalen och egentligen "vikarie" och hon, som är lärare på skolan, tog tillfället i akt och lärde oss grunderna osv till akryl. Vi satt och övade lite på plastfickor bara och jag längtar så mycket tills vi kan göra på riktiga människor. Jag tyckte det var ett roligt matrial och det kändes mycket lättare att jobba med en gelé. 

Innan träningen idag passade jag på att smaka en vitamin well dricka då jag antagligen kommer få dricka ganska många såna i framtiden, mest pga alla vitaminer osv som jag behöver. Dock var denna smaken sådär, blev typ sträv på tungan efter men den var god ändå. 

Nu ska jag försöka komma på hur min dag imorgon kommer att se ut, ni får gärna höra av er om ni vill gå med mig och min pojkvän haha. Jag hoppas i alla fall på att ni har haft en underbar dag i solen! Godnatt 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas