mandens!

Amazing night - De vet du, albatraoz

Hej underbaraste läsare! 

Ber så mycket om ursäkt för att det inte blev någon uppdatering igår. Jag bestämde mig i alla fall på morgonen innan jag åket till skolan att vi skulle dra på festen i alla fall, det kunde ju inte bli mer än tråkigt var min inställning. Men gud så bra det blev! 

Runt 19 tiden åkte vi hem till min kompis och förade lite och var där ungefär en timma innan vi drog till Vida. Vi fick dock vänta innan vi kunde gå in då vi var väldigt tidigar eftersom det inte gick någon senare buss haha. Kvällen var i alla fall sjukt kul även fast det inte var supermycket folk, men artisterna var grymma! 

De bästa var i alla fall Albatraoz (fjärde bilden) och De vet du (sista bilden). Idag mår man ju lite som man färtjänar, började dock vid 10 vilket som var skönt. Dock var jag ju inte jättepigg på att fixa ettornas naglar haha men det gick väl helt okej och efter det slutade vi, vilket kom som en överaskning då jag trodde vi skulle ha både svenska och historia också. 

Nu har jag i alla fall precis kommit hem och bara sitter, haha är så fruktansvärt trött och har ont i hela kroppen. Om ett tag kommer min pojkvän hit och vi ska nog bara ta det lugnt resten av kvällen, mer uppdatering kommer dock! 

Hoppas att ni också hade en grym kväll igår, vad ni än gjorde! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas