mandens!

Damlatas Cave - Utflykt i Turkiet

Tänkte berätta lite snabbt om den miniutflykten vi var på i Turkiet, dagen innan båtturen. Om ni har sök eller läst om Alanya har ni säkert också läst om Damlatas grottorna, vilket vi också gjorde innan vi åkte och tyckte att det verkade intressant. 

Så vi bestämde oss för att åka dit, vilket var mycket närmare än vi trodde min vi tog taxi mest för att vara säkra att vi kom rätt. Dock började taxichauffören tjata redan innan vi hoppade in om en annan liknande grotta som var mycket större men låg en bit bort, men vi körde på det vi hade tänkt på från början i stället. När vi kom dit blev jag dock lite halvt besviken när jag såg hur sjukt litet det faktiskt var. Men det var ändå häftigt att se och känna luftskillnaden där nere, men jag tror att jag hade uppskattat den större grottan mer då det blev nästan lite pinsamt att komma när där och alla de andra som var där, vilket inte var jättemånga, tittade på en som om man var en utomjordning och lyssnade på allt man så osv. Och så kändes det lite halv onödigt att betala inträdet då vi var där nere i kanske 10 minuter, menmen man kan inte alltid lite på taxichaufförer men ibland kanske man ska göra det ändå. 

Men det var ändå en fin upplevelse som jag kommer komma ihåg och häftigt att naturen kan se ut såhär av sig själv. Läs gärna texten på bilden också för att få veta mer om grottan, hur gammal den är och också att den hittades av misstag! 

Nu ska jag och min älskling ner och borts tänderna och sedan ska vi försöka sova, det kommer nog gå superbra då han sover hos mig inatt, det bästa som finns! Godnatt på er! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas