mandens!

Even if you suck at it - börjar gråta varje gång

Gokväll på er finisar! 

Förlåt för att jag varit så frånvarande de senaste dagarna men min julhelg är verkligen så hektisk plus att jag har varit sjuk. Igår ville jag liksom bara lägga mig ner och dö någonstans för att jag hade så himla ont i halsen och mådde så dåligt. Idag är det dock bättre, har ätiti ikapp allt jag inte kuna äta igår (haha), men har ändå behövt knarka både ipren och alvedon (har dock inte tagit på ca 10 timmar nu, men det känns också) och atm kan jag inte prata, asså över huvud taget, man hör inte ens vad jag säger typ. Sedan har min näsa också började producera otroligt mycket snor från ingenstans så att jag inte kan andas heller? 

I alla fall. Idag har vi varit hos farmor några timmar eftersom det är den officiella "kalkondagen" för oss. Vi åker alltid till farmor och äter kalkon annandagjul och det är något av det godaste på hela året och speciellt efter all julmat. Sedan nu på kvällen har vi spelat något spel som jag var jättedålig på (den understa bilden..). Jag lärde mig bla att det fanns el i början av 90-talet..

Nu ska vi i alla fall försöka få några timmar sömn för imorgon ska vi och alla andra kusiner till Leo´s lekland och leka tills vi dör så då hoppas jag på att jag mår betydligt bättre än nu. (gråter varje gång jag nyser för att hela halsen följer med typ) 

Jag hoppas att ni har haft en underbar julhelg och nu kommer det bättre uppdatering framöver, jag lovar! Godnatt! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas