mandens!

Fått besök utav magsjukan..

Gokväll på er! 

Kan meddela att jag är ledsen över den sega uppdateringen men jag har en vettig anledning till detta denna gången. Jag har också, som äldigt många andra, fått besök utav denna hemska magsjukan. Det kom inte förän igår kväll hemma hos min pojkvän och låg vaken hela natten och tömde magsäcken för många gånger. Galla är inte najs mina vänner. 

Pappa kom i alla fall och hämtade mig på förmiddagen idag och sedan har jag bara legat på soffan hela dagen. Min familj och jag har bla kollat på två filmer. Fick också i mig lite mat, nästan två fiskpinnar plus en piggelin. Jag har i alla fall inte spytt någon mer gång sedan tidigt idag på morgonen, då det knappt kom någnting, så det är skönt i alla fall. Men just nu mår jag skit. Lederna är absolut värst och jag kan knappt gå, inte ligga stilla och så mår jag illa för att jag har så ont, lovely kombo. Det verkar dock som att min pojkvän klarat sig hittills och det hoppas jag att han gör. 

Just nu ligger jag i sängen och ska snart försöka sova, vilket jag känner nog inte kommer gå så bra. Jag sov någon timma på soffan innan och sedan är jag så nervös över att jag ska behöva spy eller något igen, det värsta som finns. Imorgon ska jag i alla fall berätta om mina leder och de senaste sjukhusbesöken samt hur det blir för mig på nyår. 

Jag hoppas att ni har det jättebra och slipper magsjukan, godnatt finaste läsare! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas