mandens!

Inte den bästa julaftonen..

Godkväll på er finisar! 

Jag har haft en ganska bajsig dag. Jag mådde ju dåligt redan igår och idag har det verkligen brutit ut. Jag har blåsor på halsmandlarna och det gör så sjukt ont. Det känner bättre när jag äter och dricker för då blir det inte så torrt i halsen men varje gång jag sväljer känns det som att jag sväljer saxar. Jag har också lite feber (hade undertämp på morgonen och nu känner jag mig varm..) och jag är bara allmänt helt slut som man är när man är sjuk. Plus att jag får alltid ont i magen på något konstigt sett när jag har ont i halsen.. 

Lite positivt nu då haha, jag övningskörde både till och hem ifrån farmor, det gick väl hyfsat bra. Sedan fick jag några ur snygga koppar i julklapp (kommer bild på allt om någon dag) och jag har ätit risalamalta. Det är nog något av det som är bäst med julen, jag kan äta hur mycket som helst och det var såå skönt för halsen! 

Nu ikväll har vi bara tagit det lugnt. Min lillebror fick en mobil i julklapp (hans första) så han har hållt på lite med den och jag har kollat på någon film jag sett tusen gånger innan men har mått så dåligt att jag knappt orkat röra mig. Nu ligger jag i alla fall i sängen och jag hoppas på att få sova gott inatt för omväxlingen skull och det behövs verkligen. Imorgon blir det julfirande med mammas sida av släkten och i år ska vi vara här, skönt ändå när jag mår såhär. 

Jag fixar i alla fall ett inlägg tills dess och nu önskar jag er åter igen en god jul! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas