mandens!

Lucka 21: Min bästa produkt atm

Lucka 21: Min bästa produkt atm

Jag har inte speciellt många bra produkter för mitt anikte just nu och det är mest för att jag inte orkar/har råd med att köpa massa nya som jag egentligen verkligen skulle behöva. Dock är en av de jag använder just nu så himla bra. Det är en sminkborttagning som tar bort allt. Nej men jag brukar oftast använda vattenfast mascara och detta är nog den enda bottagningen som verkligen fungerar. Jag känner att jag får bort allt och det går verkligen jättelätt. Dock är det inte speciellt bra för huden runt ögonen (enligt ingredienserna) men jag har inte märkt några problem och jag använder ju inte den varje dag heller. 

I början/när den stått lite så ser den ut som på bilden ovan, då den består utav både fett och vatten, så när man ska använda den måste man skaka den ganska noga så att man ser att allt blandats (bilden under). Sedan brukar jag bara ta några droppar (den är väldigt dryg och man behöver inte mycket så den håller väldigt länge) på en pad/rondell eller var du nu säger och sedan bara gnuggar nu lite försiktigt. 

Denna använder jag oftast bara till ögon makeup då man blir ganska oljig av den (det står på att den inte behöver tvättas av efteråt men eftersom man blir väldigt ojlig brukar jag ändå göra det för jag gillar inte att känna mig kladdig). 

Jag rekommenderar i alla fall verkligen denna om ni inte redan hittat någon remover som ni trivs bra med! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas