mandens!

Lucka 22: Min favoritartist just nu

Lucka 22: Min favoritartist just nu

Om jag ska vara ärlig så lyssna jag inte på musik så speciellt mycket. Jag har mina perioder. Men när jag väl lyssnar på något så är det minst en låt med Ed i alla fall. Jag tycker verkligen om hans musik, hans röst, personlighet och vad han står för. 

Han är en av de artister som kämpat sig ifrån gatan till världens största scener och även fast han är så känd som han är så är det fortfarande en liten halvblyg kille bakom gitarren. Han vill bara alla väl. Det jag gillar är också att man får verkligen känslor ifrån hans låtar, man känner det han sjunger och det går rakt in i hjärtat. Ett annat plus är att han är som jag, ÄLSKAR katter. Dock är jag nog lite mer extrem haha. 

I alla fall, innan jag dör ska jag se Ed Sheeran i verkligheten. Det är verkligen ett MÅSTE, jag kommer inte dö förän jag sett honom liksom, det bara är så. 

Jag hoppas att ni också har någon artist eller något likande som ni kan se upp till, få tröst utav och finna lugnet med och verkligen relatera till låterna som den personen framför. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas