mandens!

Lucka 23: Min bästa utklädnad någonsin

Luca 23: Min bästa utklädnad någonsin

Som jag kanske nämnt innan så älskar jag att klä ut mig och det har jag nog fått efter min papap tror jag. Så fort det kommer till att någon ska klä ut sig så gäller det verkligen liv eller död för oss. Vi måste vara det bästa och mest avancerade och det finns inget "jag är två saker samtidigt, tex en katt med mussepigg örn", det går bara inte. 

Så ända sedan jag var liten har jag älskar maskerader och halloween och har alltid velat klä ut mig så mycket som det bara går och det gäller även idag. På juluppträdet vi hade i måndags så skulle vi vara lite utklädda för att det var en rolig grej. "Lite" utklädda blev vi också. De andra hade lite tomtekläder, en var stjärngosse och två var grisa (rosa onepiece och ett litet tryne) och jag och min lillebror var ju tvunga att vara lite mer utklädda än de såklart så vi gick allt in. Vi körde på julgran och julklapp helt enkelt. 

Paketet min lillebror har på sig tog flera timmar att göra kvällen innan och ja, jag har riktigt granris runt mig. Både jag och min lillebror var blåslagna efter detta uppträdandet då hans paket hängde ganska tungt på axlarna och jag hade både barr, grenar och remmar (som höll upp riset) som pekade in i huden. Men det var verkligen värt det. 

Detta var nog något utav det bästa jag klätt ut mig till någonsin och det var så himla roligt att se allas reaktioner när de såg mig också och så såg man hur deras tankar snurrade runt där inne "är det riktig gran? Är det verkligen bekvämt? Brukar hon klä ut sig sådär? Hur kom hon på det?". 

Så dessa fett fula bilderna ifrån i måndags bjuder jag på! 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas