mandens!

Lucka 24: Mina nyårslöften

Lucka 24: Mina nyårslöften

Det som står ovan är ju inte riktigt sant då haha. Men det har lite med saken att göra och som jag skrev igår tycker jag inte riktigt om nyårslöften, även fast det kan funka rikigt bra för vissa medan andra bara skjuter upp på det, men jag kan ändå inte låta bli att själv ha några löften varje år, som jag sedan brukar glömma haha. Men här är i alla fall några av mina, dock är de inte i någon specifik ordning: 

- Planera bättre

- Ta hand om min ekonomi

- Försöka få bukt på min sjukdom så att jag kan leva med den 

- Tänka mer

Ni kanske inte förstår någonting utav några av dessa punkter men jag kan säga att jag är väldigt dålig på att planera saker, jag skjuter upp både läxor och annat och allt blir kaos. Min ekonomi är heller inte speciellt lovely. Jag har dock blivit mycket bättre på att spara mina pengar som jag får från till exempel jobbet osv om man jämför med innan då jag shoppade upp allt jag hade på en dag. Men jag kan fortfarande lägga småpengar på onödiga saker som till slut blir ganska mycket och det är någonting jag också måste börja planera och tänka på. Min sjukdom är ju väldigt jobbig just nu och jag har inte alls vant mig vid verken den eller medicinerna ännu så det är någonting jag måste jobba med för annars kommer jag inte klara av länge till om det ska fortsätta såhär och det har ju ganska mycket med träning att göra också. Det här med att tänka mer handlar inte bara om at jag är trög, utan att jag ska ge mig själv med tid då jag bara tänker igenom saker, vilket jag vet att jag behöver. Liksom bara sitta och dagdrömma lite, fundera över hur jag vill ha saker, hur jag ska gå till väga osv. 

Detta känns som ganska tråkiga nyårslöften när jag bara ser dom såhär, svart på vitt, men för mig känns de ganska viktiga och nästa år vill jag verkligen försöka få koll på mig själv, hitta mig själv och den jag är så att jag slipper hålla på att gå runt och grunna på det när det finns så mycket viktigare saker i livet som man borde ha i huvudet. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas