mandens!

Really..?

Gokväll på er! 

Tänkte nu, lite sent eftersom jag har varit så trött hela dagen och mår fortfarande dåligt, berätta hur mitt nyårsfirande kommer bli. 

Jag hade mer än gärna infirat det som på den första bilden.. men det kommer bli hemma med min familj och så kommer antgligen min pojkvän hit också, eftersom alla är sjuka. Min lillasyster Elivira har nu också åkta på magsjukan, nu när vi andra håller på att bli bättre haha.. 

Men vi har inte så mycket mer val än att göra det bästa av saken med oss själva så vi kommer antagligen äta lite god mat (om vi nu får i oss det..) och sedan spela lite spel osv och sedan var farfar och köpte lite raketer åt oss innan idag. Det är inte direkt så jag vill fira nyår egentligen då jag tycker det är en ganska stor sak (kommer ett litete tala ut inlägg imorgon) men så får det bli detta året helt enkelt. 

För övrigt är jag ganska trött på allt "nytt år, nytt jag" snack som alla håller på med. Okej att man får lite ny motivation osv när det blir ett nytt år men varför ska man hela tiden skjuta upp på viktiga saker, vilket det oftast handlar om, till en dag som bara visar att det har gått ytterligare ett år utan att man har gjort ett skit? Ja visst, jag har också nyårslöften men om det är någonting som jag verkligen skulle behöva ta tag i akut så väntar jag inte med det bara för att kunna ha det som ett löfte. Det viktigaste är ju att man gör det utan att skjuta upp på det och verkligen visar sig själv att man är bättre än vad man tror och att man kan göra saker man tror är omöjligt. Nyår är en väldigt bra tid att sätta löften på eftersom det är en dag man inte missar. Om jag skulle sätta ett läfte den 6e augusti så skulle jag inte komma ihåg det ett år senare, men man ska fortfarande inte vänta till just ett specifikt datum för att göra någonting som är bra för en själv. "New year, new motivation & new year, new opportunities" kör jag på. 

Jag hoppas att ni har haft en bra tisdag så kommer det mer inlägg imorgon, godnatt! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas