mandens!

Sooo fancy - New christmas tree

Gokvälll på er! 

Jag börjar med att be om ursäkt igen för den dåliga uppdateringen men jag antar att jag inte är den enda som har mycket att stå i nu precis innan jul. Idag hade vi i alla fall julframträdandet som det kommer bilder på imorgon tror jag. Efter det åkte vi hem en stund och sedan in till stan igen för att handla massa vilket tog ett antal timmar. Vi avslutade dagen med pizza på en pizzeria innan vi åkte hem. 

Jag har äntligen köpt julklapp till min pojkvän nu så nu har det lyft ifrån mina axlar, hoppas bara han tycker om det. Jag köpte också två saker till hans mamma och sedan fixade vi en ny plastgran till mitt rum då den jag haft i alla tider inte riktigt kan stå upp själv längre.. så nu blev det en större och vit, såå himla snygg! Jag fick också rosa lampor i den så nu lyser hela rummet rosa och det är så fint. Imorgon ska vi dock pynta klart den men jag ville ha upp den så vi slapp det imorgon. 

Nu ska jag försöka få lite sömn då det är så himla mycket som ska göras imorgon så jag vet inte ens. Jag ska försöka hitta på något till bloggen med men annars får ni förlåta mig igen. Jag hoppas at ni haft en superfin dag, godnatt! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas