mandens!

Questions

Fixade våfflor hemma hos min pojkvän i fredags och ni behöver inte ens fråga om det var gott. Kunde nog inte bli mer perfekt efter en resa med massa saker man inte vet hur det smakar och liknande, plus att jag varit sugen på våfflor hur länge som helst, perfekt säger jag igen. 

Nu har jag duschat, planerat lite och ska snart krypa mer under täcket men tänkte först fråga er lite saker: 

Vill ni att jag gör en video där jag berättar om resan till Prag, hur vi hittade resan till hur den blev och vad vi gjorde eller vill ni hellre att jag skriver det? Och samma fråga gäller shoppingen, vill ni ha video eller bilder? Kommentera gärna vad ni tycker! 

Sedan tänkte jag bara nämna att jag har en Ask också där ni kan skriva om ni har några frågor ni vill ställa. Funderar också på att ha en lite frågestund lite längre fram nästa månad kanske, vad tycker ni? 

Nu börjar jag bli himla nervös inför morgon dagen, har ont i mitt ena öra och halsen och jag vill verkligen inte bli sjuk nu så jag hoppas det är borta tills imorgon. Känner också att det kommer vara svårt att stiga upp då jag sovit dåligt under hela lovet (har sovit hemma endast en natt) och inte lagt mig speciellt tidigt. Men jag hoppas det löser sig, vilket det alltid gör ändå och jag hoppas verkligen att ni har haft ett underbart lov och att ni är laddade inför skolan igen imorgon, godnatt! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas