mandens!

Strandslapp

Hej på er finaste läsare!

Förlåt för dålig uppdatering idag men har haft en ganska dålig dag. Det började med att jag knappt sov någonting inatt, vaknade vid kanske tre eller någonting med extremt ont i magen som bara blev värre och värre, tillslut låg jag bara och grät. Jag kunde inte ens gå riktigt. 

Det blev i alla fall bättre, vet inte om det var panodilen, lite mat eller något annat som gjorde det bättre men jag har ändå haft ont hela dagen (inte så extremt som på morgonen dock) och har fortfanade men nu kan jag i alla fall gå hyfsat normalt sen är min mage bara allmänt bubblig och jobbig. Hoppas bara att det inte är bindtarmen eller något annat konstigt, vill må bra nu de sista dagarna innan vi åker hem. 

Jag har, då jag inte hade så ont, bara legat under ett parasol på stranden lite idag, och badat i poolen. Ville egentligen bada lite i havet men kände inte att jag orkade då det är ganska höga och starka vågor plus att jag knappt bottnar så det fick bli poolbad. Åt spagetti och köttfärsås till lunch, sedan badade vi lite till och nu är vi på rummet och har duschat och lite så. 

Snart ska vi ner till lobbyn och kolla vad som händer med oss ikväll, antingen ska vi på en liten båttur eller till några grottor. Massa bilder kommer i alla fall från båda och jag hoppas att ni haft en fin dag! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas