mandens!

Dagens lunch

Gokväll! 

Hur underbart är det inte när man skrivit ett långt inlägg och så försvinner hela bara för att vårat wifi inte fungerar.. Men det får blir lite kortfattat nu i alla fall. 

Igår efter jag testade lite hår och smink på min kompis så blev det ändrade planer när hon och några andra drog med mig och min pojkvän på deras klassfest (min pojkvän går i dreras klass). Älskar att göra spontana saker eftersom jag alltid är så emot det annar smen vill verkligen ändra på det. Dock blev kvällen inte så kul då jag inte kände alls många och vi var nästan de ända som inte hade dricka. Vi fick i alla fall skjuts hem med en annans mamma och vi var hemma vid 1 tiden. 

Idag har vi inte gjort så mycket, åt lunch på Condeco, åkte hem till mig, jag övningskörde till Ica och sedan åt vi grillat och godis framför Ica Age 4 med familjen. Nu ska vi äntligen sova, har suttit med detta inlägget i 100 år snart och jag ska upp och jobba imorgon, lycka till säger jag bara. Jag ska fixa så att i alla fall ett inlägg kommer upp under tiden jag jobbar sedan kommer mer när jag kommit hem.

Hoppas ni hade en bra dag igår och idag, godnatt!  

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas