mandens!

Favvoplagg

Väldigt ocharmig bild men detta hade jag på mig idag. En av mina absoluta favvokjolar som min mormor gjorde åt mig när jag var liten. Dock tänkte jag ju inte på att det blåste typ storm ute idag så jag fick impulsköpa ett par strumpbyxor i stan, jag köpte också en mascara som var på rea som jag kanske visar imorgon. 

Studiebesöket var ganska kul, fick dock väldigt ont i ryggen och mina knä och fotleder gillade inte heller att stå stilla så länge men efter det stack jag och några i klassen och fikade. Sedan jag kom hem har jag inte gjort så mycket, plockade ed lite tvätt, hjälpte till lite med maten och gosade med Iris. Sedan har jag typ kollat på tv tills för en stund sedan. Nyss gjorde jag lite rumpövningar, känner verkligen att jag är lite rostig men nu ska det köras! 

Fick också det underbara beskedet idag om att jag är ledig imorgon, vilket innebär att jag inte ska vara i skolan förän på måndag och detta behövde jag verkligen nu. Nu ska jag i alla fall försöka sova lite så att jag får någonting gjort imorgon, jag bla lite planer inför bloggen som jag hoppas blir bra. Godnatt på er! 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas