mandens!

18 år! - Gammla bilder på oss!

Jag kan verkligen inte förstå detta. Min lillapojkvän som nyss var 14 år när vi träffades fyller idag 18år. Jag känner mig  på riktigt som en mamma just nu, vart har tiden tagit vägen och hur kan du växa så fort? 

Det är vid såna här tillfällen man förstår hur länge man faktiskt varit med en person. Vi har känt varandra i 4 år och nu helt plötligt blir du vuxen? Jag önskar i alla fall att jag kunde vakna upp brevid dig idag och ge dig tusen grattispussar och alla de finaste presenter man kan önska sig, men nu kan jag tyvärr inte det. Jag hoppas att du ändå känner kärleken jag skickar till dig idag och är glad ändå för idag är det din dag. 

Jag älskar dig utav hela mitt hjärta och det finns ingen anna jag hellre skulle vilja vara med än dig. Du är allt. Jag trodde aldrig i min vildaste fantasi att jag skulle hitta någon som du, någon som gör alla mina dagar, någon som alltid finns där, någon som bryr sig om mig på riktigt, men jag är sjukt glad att jag faktiskti hittat min livskärlek. 

Jag hoppas nu att du får världens bästa födelsedag, för det är du värt babe! Vi ses när jag kommer hem senare idag, jag älskar dig mer än du någonsin kommer ana. <3 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas