mandens!

Inpräglat i huvudet

Hej finisar! 

Kvällen igår haha. Jocke, Pontus och Timmy kom över på kvällen och vi hade det trevligt, jag hade nog det lite för trevligt eftersom jag inte riktigt kommer ihåg att jag tydligen uppdaterade bloggen.. osv. Men det jag vet är att vi hade det himla roligt och att killar kan vara så mycket bättre än tjejer ibland, man behöver liksom inte bry sig så mycket och vad som än hände igår, vet jag (hoppas jag i alla fall)  att de inte kommer döma mig för något jag gjorde. De gick i alla fall hem runt 4 på morgonen tror jag och sedan sov vi några timmar. 

Idag har vi inte gjort allt mycket. Inte mått på topp direkt, åkte upp en sväng till skopunkten utan några framsteg och sedan hem till mig. Nu har jag suttit och övat på mitt speech inför imorgon som kommer gå superdåligt och pratat massa med mamma. 

Citatet ovan är för övrigt inpräglat i mitt huvud och vill inte försvinna. Tycker det är så himla starkt, bra, positivt fast ändå negativt och jag vet inte riktigt hur jag ska besktiva det, jag tycker om det i vilket fall som helst. 

Nu ska jag öva en gång till på talet innan jag ska försöka sova lite och få alla tankar på plats. Hoppas ni haft en superbra helg, som jag, ursäktar den dåliga uppdateringen och sover så gott! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas