mandens!

Make up - Glitter & glamour

Idag var den sminkmåndag igen och det börjar faktiskt bli roligare och roligare. Kanske är för att jag blir bättre på det också haha. Idag hade vi i alla fall Glitter och Glamour tema och jag jobbade med Isabell. På helle körde jag lite jultema och jobbade med rött. Blev sådärg njöd, det blev bättre i verkligeheten i alla fall. På mig blev det mycket glitter och lite mer grått och massa glitter. 

Har för övrigt stressat sönder hela dagen. Fick veta när jag kommit till skolan att engelskaläraren var sjuk så jag hade kunnat ha sovmorgon till 11.30.. menmen. Efter skolan hämtade mamma mig och vi åkte och letade efter skor. Hittade ett par ganska snabbt, rea också så det var najs (bild kommer kanske imorgon) och sedan handlade vi. 

Egentligen skulle jag gjort så mycket mer idag men vi kom hem runt 20 tiden och då åt vi och sedan har det varit massa annat och jag har till exempelt fixat naglarna, som nu är förstörda haha. 

Nu ska jag planera lite inför imorgon och så, åker ju äntligen till Stockholm och är så himla nervös och har bara packat ett par strumpor.. men jag fixar i alla fall något tidsinsällt även fast jag ska ta med datorn. 

Jag hoppas på att ni fått en bra start på veckan, godnatt! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas