mandens!

Två ifrån julmarknaden

Gokväll! 

Som sagt drog vi ner på julmarknaden lite innan idag där vi gick runt lite innan min familj kom och då gick vi med dom. Jag köpte ingenting förutom en korv dock haha. Tycker det är lite tråkigt att det blir mindre och mindre folk och saker där varje år som går. Förr var det alltid massa tomtar i varje hörn, massa körer som sjöng och fiskedammar. Idag såg jag två tomtar som gick runt + en inne i gallerian, hörde tre som spelade trumpet och inte en enda som sjöng.. så himla tråkigt. 

Det är i alla fall lite mysig stäming där och jag kommer förtsätta gå dit ändå. Det blev ingen present till min pojk idag heller, men jag ska be mamma beställa den så fort som möjligt imorgon så hoppas jag på att den kommer innan helgen i alla fall. Vi åkte hem till mig när vi var klara på stan och åt pizza plus att min pojkvän sover här inatt så kvällen slutar ju suprer bra. 

Nu ska jag fortsätta plugga lite till, håller på att dö av stress, magkatarr, ångest och allt vad det heter just nu eftersom jag har två redovisningar, ett prov och en inlämning bara tills imorgon och det där provet kan jag redan nu säga att jag kommer få göra om. Jag har inte ens svaren på alla instuderingsfrågorna haha. Men det tar vi som det kommer imorgon. 

Hoppas ni haft en bra första advent, godnatt! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas