mandens!

Magmuskler på tjejer? - Åksiktsinlägg

Innan tyckte jag att magrutor på tjejer inte alls var snyggt. Jag tyckte till och med det såg kontigt ut. Men nu har jag ändrat mig helt och hållet och jag fattar inte ens hur jag kunde tänka som jag gjorde. Nu tycker jag att det är hur snyggt som helst. Dock inte med för mycket men det "ska" liksom synas att dem finns där. 

Det är detta jag strävar efter, dock är det viktigaste såklart att jag mår bra men utseendemässigt så vill jag kunna säga "kiss my abs" liksom. Jag vet att jag kommer klara det någon gång, dock förstör ju reumatismen min träning i jämna mellanrum, men någon dag kommer dom sitta där. 

Jag förstår inte heller hur killar med typ världens 100 pack typ kan sitta och säga att magmusklet är fult på tjejer? Vad spelar det egentligen för roll vilket kön man har? Jag tycker inte det är snyggt med för mycket, inte ens på killar liksom . Visst är detta någonting som man kan diskutera i timmar och alla kommer ändå alltid ha olika åskiter om det. Men jag tycker att man ska få se ut hur man vill. Detta är i alla fall vad jag vill så ni får tycka vad ni vill. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas