mandens!

Power is not given to you. You have to take it.

Gokväll finaste läsare! 

Möttes av den värsta söndagsångesten på länge när jag kom hem ifrån min pojkvän, vilket jag verkligen inte behövde idag.. 

Nu har jag i alla fall duschat och i bussen läste jag klart en av böckerna och nu har jag också pluggat in lite glosor så det känns ganska bra. Dock får jag smått panik när jag tänker på nästa vecka, inte för att det hände något speciellt utan mer för att jag inte orkar hålla på att stressa som jag alltid gör och inte orka med att städa mitt rum och liknande. Men imorgon blir det andra drag. Ska försöka få så mycket plugg som möjligt gjort även fast jag ska vara hemma själv med mina två äldsta syskon hela kvällen samt på tisdag ska jag försöka få rummet städat så att jag kan sluta tänka på det (vilket är en stor källa till min stress faktiskt) och sedan ska jag försöka planera hela min vecka samt den veckan efter det in i den minsta detalj så att ingenting ska krocka och det slutar med att jag skiter i allt, som det brukar bli haha. 

Nu ska jag i alla fall spela lite på mobilen, kanske läsa några sidor i engelska boken (om jag orkar) och sedan ska jag sova. Imorgon är det en lång dag i skolan och eftersom jag inte tänker fixa något tidsinsällt nu får vi se när det kommer uppdatering, annars blir det när jag kommit hem. Sov supergott nu, godnatt! 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas