mandens!

Sneakpeek - Off i 24 timmar!!

Gokväll på er! 

Förlåt för att jag inte uppdaterat någonting idag. Började dagen med att min sovmorgon förstördes rejält när min lillasyster på 5 år bestämde sig för att sitta spela piano och sjunga inne på sitt rum, vid ca 8 på morgonen.. menj ag låg i alla fall kvar och vilade lite vilket var sjukt skönt. Dagen gick för övrigt ganska snabbt, har bara två lektioner på fredagar som är historia och svenska och gjorde inte speciellt mycket. 

Imorgon ska jag i alla fall stänga av min mobil i 24 timmar, vi har det som en liten utmaning i skolan på "miljö" lektionen och jag känner att jag skulle klara det ganska bra. Därför kommer inte heller bloggen vara prio ett direkt men jag ska fixa ett inlägg på morgonen och en tidsinställt (minst) innan jag stänger av mobilen så att det inte är tomt här ändå. Sen kanske jag slänger in något mer om jag verkligen inte kan hålla mig här ifrån för jag anser inte direkt att min blogg ger mig samma "stress" osv som Instagram, facebook osv. 

Ovan har ni i alla fall sneakpeek på dagens outfit och bättre bilder slänger jag upp imorgon då jag inte orkar lägga över dom på datorn nu. Jag hoppas i alla fall att ni har haft en bra dag, min har varit helt okej, varit på fett dåligt humör sedan jag kom hem ifrån skolan typ dock, mest pga cellgifterna osv men nu är det bättre. Godnatt på er fina läsare!! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas