mandens!

Dagens rumpövningar

Gokväll guys! 

Jag fick i alla fall lite nödvändigt gjort idag, dammsög rummet och dammade lite smått samt så har jag precis tränat (övningnarna under) samt duschat. Vi kollade också på några avsnitt utav The walking dead också, som vanligt vill jag aldrig sluta. 

Jag har dock inte varit ute i det fina vädret idag, vilket jag ångrar. Jag måste verkligen fixa nya skor så att jag kan börja ut och gå igen, och förhoppningsvis vill lederna att jag ska kunna springa sen igen. 

För övrigt är söndagsångesten denna måndagen hemsk. Jag vill inte lägga mig då jag vet att jag kommer sova dåligt inatt samt att det kommer vara jobbigare än någonsin att stiga upp imorgon. Samtidigt som jag har ångest över det så är jag som vanligt nästan för motiverad till andra saker nu på kvällen. Jag tror att jag vill skriva en bok. Vi får väl se hur det blir med det men just nu ska jag försöka ta tag i mig själv och mitt liv lite. Jag måste verkligen försöka må bättre än vad jag gör nu för jag orkar inte mer. Jag ska börja ta tag i saker, sakta men säkert nu, inte allt på samma gång utan verkligen försöka lägga mig tidigare, ta hand om mig själv osv i den takten jag känner att jag själv hänger med i. 

Nu ska jag fixa ett inlägg till imorgon och sedan försöka sova. Jag hoppas ni har haft eller får (beroende på vart ni bor) ett underbart lov. Godnatt finaste läsare! 

Dagens rumpövningar: 

15st - donkey kicks 

10x2 - kissande hunden 

10x2 - Waist trimmer (beskrivning ) 

15st - squats 

40st - hip raises 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas