mandens!

First step - only 1 slice

Hej på er! 

När jag kom hem innan så var det något fel på forme och jag kunde inte ens uppdatera (?), så därför blir det inte förän nu. 

Efter skolan åkte jag och min pojkvän och Katya till Grand en snabbis, berättar mer imorgon, och sedan åkte jag och min pojkvän hem till mig. Idag var det ju planerat att jag skulle ut och gå, plugga, duscha, byta sängkläder och en massa annat men eftersom min mamma skulle iväg och min pappa på föräldrarmöte så jag vi tvunga att ta hand om både Iris och Elvira, vilket tog hela kvällen. Efter maten precis när alla lagt sig och jag tänkte duscha så kom farmor så då dröjde det ännu mer. Men nu sitter jag här, nyduschad och i rena sängkläder snart mitt i natten.. och jag har inte pluggat någonting till provet imorgon.. 

Min tränings och nyttig vecka går också sådär.. eftersom mina föräldrar var iväg sent så blev det pizza, och jag hann ju inte gå ut och gå innan så det har blivit en lite cheatday. Dock hade jag yoga i skolan (var dock inte så fokuserad), gick till stan efter skolan och gjorde sex armhävningar innan jag duschade. Men jag ska försöka hinna med mer imorgon. 

Nu ska vi kolla på ett ex on the beach avsnitt från igår och sedan sova. Godnatt på er! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas