mandens!

Mat i skåpet - Examination..

Jag är så trött efter examinationen, SÅ trött verkligen. Pga att examinationen var den tiden den var så hann jag inte äta i matsalen så jag fick matlåda som jag sedan fick avnjuta i mitt skåp, bokstavligtalat, jag satt i skåpet, supermysigt. 

I alla fall så gick min examination superdåligt, som jag hade förväntat mig, dock gick den till och med sämre än det så sedan dess har jag viljat gråta lite då och då men jaja, livet går väl vidare.. Men som ni ser blev naglarna sjukt dåliga. 

Jag följde med min pojkvän på körlektion efter skolan och sedan hem till honom där vi kollade på twd till han gick till pizzerian och köpte mat. Jag har så sjukt ont i mina leder just nu, vet inte om det är för att jag känner mig lite halvsjuk och förkyld eller om det är något annat, är extremt trött hela tiden också.. ska prata med mamma om det snart om det fortsätter. Det känns dock inte så kul att komma såhär till kundpasset imorgon och må dåligt och ha ont överallt men jag har bestämt mig för att jag ska dit imorgon vilket fall som helst. Om någon känner att dom är lediga och vill ha lite naglar så hör gärna av er, jag behöver modell! 

Nu ska jag i alla fall sova, tidigare än vanligt och det ska bli skönt. För övrigt ska jag försöka komma ikapp med bloggningen i helgen då den verkligen sugit nu i veckan då jag har haft lite kaos men jag hoppas att ni står ut! Godnatt fina läsare! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas