mandens!

Ola Salo överraskade

Gokväll! 

Kundpasset idag var kaos. Det var massa felbokningar, dullelbokningar och kunder som ringde och ändrade saker samt kunder som inte kom. Det var också en stackars kund som svimmade, men allt gick bra. Jag hade en lyxkur samt min mamma som nagelmodell i gellack (visar imorgon) och jag är totalt slut efter denna dagen. 

Efter skolan gick jag hem till min pojkvän i några minuter innan vi mötte Katya och stack till BikBok där de bjöd på pizza, godis samt rea, fick med mig två (hade velat ha fler) saker med mig hem som jag visar när jag hinner. Efter det mötte vi upp Matilda och hängde lite på stortorget för att fira vinsten. Det var ju lätt sagt ganska mycket folk.. men det bästa var ändå att Ola Salo kom och överraskade och det gjorde helt klart min dag. Kunde tyvärr inte stanna där så länge för vi skulle ta bussen hem till mig, vi åt grillat och sedan somnade jag lite i soffan. 

Nu ligger vi i sängen och jag mår inte bra alls. Det känns som att jag håller på att få feber igen, lederna gör så grymt ont och jag känner mig som en kokt spagetti med huvudet fyllt med ost typ. Hoppas det blir bättre till imorgon då det är Uf-gatan som gäller. Men nu ska vi försöka sova. Godnatt finisar, det kommer mer uppdatering imorgon förhoppningsvis! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas