mandens!

Serier just nu

Death Note

Igår började jag och min pojkvän kolla på Death Note, han har sett serien innan och jag har velat se den ett tag nu. Vi har sett ungefär två eller tre avsnitt och även fast jag inte än tycker själva storyn är så intressant så tycker jag att den verkar väldigt bra. 

Det handlar om en utav Japans smartaste elever som hittar en bok. I boken kan man skriva någons namn och inom loppet av 40 sekunder dör den personen om man inte skrivit bestämd tid den ska dö. Huvudpersonen som hittar boken vill i alla fall få bort all ondska i världen och börjar skriva alla brottslingarnas namn i boken. Polisen börjar bli misstänktsam och försöker få reda på vem det är som dödar alla kriminella. Polisen har hjälp utav en annan riktigt smart elev som aldrig visat sitt ansikte och ingen vet vem det egentligen är. 

Jag tänker inte berätta allt jag vet utan låter er besämma själva om i vill se den eller inte. Jag tycker i alla fall att ni ska ge serien en chans även fast den är animerad och på japanska. 

The walking dead 

Vi började också kolla på The walking dead igår kväll. Som ni kanske vet älskar jag zombies och har velat se denna serien väldigt länge och min pojkvän var inte sugen på att kolla på The last of us igår och jag ville bara kolla på zombies. 

Vi är just nu på säsång ett och det har kommit ut många fler så jag vill kolla så mycket det bara går just nu haha. 

Den handlar om en polis som hamnat på sjukhus efter en skottskada och när han vaknar är ingen där, sjukhuset är övergivet och det ligger döda människor överallt. Han tar sig ut ur sjukhuset och när han kommer hem till sig är alla borta. Han försöker i alla fall överleva alla zombies och hitta sin son och fru. 

Det är väldigt svårt att inte avslöja någonting då det händer väldigt mycket varje avsnitt, vilket jag tror gör så att det inte blir tråkigt. Jag tycker verkligen att ni borde kolla på denna, även fast man kan vara väldigt rädd för skräckfilmer och liknande tyckte jag inte att denna var så farlig (även om jag gillar sånt). Det har än sålänge inte uppkommit någon jumpscare, vilket det dock hade varit roligt om det hade då det fanns väldigt många bra tillfällen för en. Men den är ändå väldigt realistiskt vilket är sjukt bra, samt måste även jag ge otrolig cred till sminket! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas