mandens!

Stolt över mig själv

Gokväll!

Ber återigen om ursäkt för denna kassa uppdateringen.. jag har för mycket i huvudet nu helt enkelt. 

Just nu på idrotten har vi egen planering och jag och girlsen kör på rörlighet och stresshantering typ. Idag körde vi yoga, vilket var kul men dock väldigt svårt med den extrema träningsverken jag hade i mina bröstmuskler och mina handleder gillade det inte (handledsskydden är min räddning nu). 

Min pojkvän följde med min hem efter skolan och sedan dess har jags sovit någon timma i soffan i hans knä, kollat hockeyn och ätit middag. Just nu sitter jag och försöker multi-taska lite med både baren pop up, bloggen och historian, dock hjälper min pojkvän mig med historian då jag absolut inte fattar någonting, jag vet inte vad jag hade gjort utan honom. 

För övrig är jag sjukt stolt över mig själv sedan igår. När jag tränade körde jag också 5x3 armhävninga, vilket jag aldrig gjort innan. Det känns så himla bra när man märker att man börjar bli bättre på någonting, både fysiskt men mest mentalt. 

Men nu ska vi kolla på gårdagens ex on the beach och sedan sova I guess, historian får vänta tills imorgon för jag känner att det inte är någon mening att försöka stressa med det nu när jag ändå inte fattar någonting. Men jag hoppas att ni har haft en bra dag. Godnatt! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas