mandens!

Tonights ass workout

Som jag sa var jag ute och gick med mamma innan, egentligen skulle jag ut och gå imorgon men jag kände att det var lika bra att ta vara på vädret eftersom jag inte vet hur det är imorgon, då jag egentligen skulle ut och gå. Men nu hoppas jag på att det är fint imorgon med. Och bara för det skippade jag såklart inte det jag tänkte göra från första början, körde dock inte så hårt men skakade och svettades ändå efter, vilket inte direkt är dåligt. Jag körde i alla fall 

10x2 - Kissande hunden (med spark) 

10x2 - Utfallssteg (utan utfallet, måste hitta vad dom heter haha) 

20x2 - Hip raises 

Jag körde dom ganska snabbt också och väldigt noga, det var nog därför jag blev så svettig haha. Denna träningsveckan har i alla fall börjat bra och det känns super. Är dock rädd för att jag kommer bli sjuk eller något bara för det nu. Men jag hoppas på det bästa och att denna veckan kommer fortsätta som jag vill, jag ska verkligen göra allt för att den ska bli det i alla fall. 

Nu ska jag, med denna motivationen, försöka plugga lite till innan jag ska sova. Är dock väldigt hungrig så jag får hoppas att det går ändå haha. Ska försöka sova hyfsat bra tid också. Men godnatt finaste läsare! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas