mandens!

Ensamheten spökar - två gamla

Gokväll käraste ni! 

Förlåt för den ganska kassa uppdateringen, I know att jag sa att den antagligen skule bli bättre denna veckan..

Idag var i alla fall första dagen i skolan. Jag tvingade mig själv dit eftersom jag knappt kan få någon mer frånvaro, var ett tag påväg att förlora mitt studiebidrag till och med.. men skolan gick väl sådär. Jag var så himla trött i dag, som de senaste dagarna också, men jag överlevde dagen, var till och med på idotten dock anträngde jag ju inte mig till max men det märks ju att man inte rör på sig ordentligt på ett tag. 

Efter skolan mötte jag min pojkvän och vi åkte hem till mig och just nu ligger vi i sängen och ska snart sova. Jag har som sagt varit sjukt trött hela dagen, låg död på soffan ett tag innan och har inte gjort något mer än att duscha denna eftermiddagen/kvällen. Jag har inte sovit på snart tre nätter så jag känner att det är bra att min fina pojkvän sover här inatt då det kan vara ensamheten som spökar. Jag är så sjukt glad över att jag har honom, även fast han ligger här och halvsnarkar jämte mig atm. 

Jag har i alla fall fixat ett inlägg tills imorgon om videobloggning så missa inte det! Godnatt mina puddingar, hörs imorgon! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas