mandens!

Jag är sjuk = fint väder..

Gokväll på er mitt i natten. 

Jag vaknade med hög feber idag på morgonen och stannade därför hemma från skolan. Jag är så sjukt irriterad på att jag missade mötet också men det flyttas till en annan dag. Jag är också irriterad över att det ska vara fint väder alla dagar jag är sjuk??

Jag har i alla fall inte gjort speciellt mycket idag, dammsög innan och har tagit hand om lilla Iris. Just nu ligger jag i sängen och känner mig pretty död. Har en konstig huvudverk, lederna gör ont, halsen är retig och jag mår bara allmänt som man gör när man har feber. 

Jag stannar hemma ifrån skolan imorgon också eftersom vi har kundpass och jag vill inte smitta någon, och mamma tyckte absolut inte att det var en bra idé att gå till skolan eftersom jag hade hög feber idag. Men jag ska försöka få lite plugg gjort då i alla fall och sedan får vi se. Min lillasyster fyller år imorgon också så jag hoppas jag mår bättre då. 

Nu ska jag släcka lampan och försöka sova och planera något inlägg till imorgon då bloggen inte kommer vara lika tom som idag. Godnatt finaste läsare! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas