mandens!

Podd - Biggest loser dåligt?

Tidsinsällt

Igår lyssnade jag ikapp två avsnitt av #måndagspepp podden men Hanna och Ellinor, så jäkla bra så jag dör. Om ni inte lyssnat så tycker jag absolut att ni ska göra det. Idag släpptes det tredje avsnittet och idag pratar de om komplex, träning, har en modell gäst där osv. Jag tyckte det var väldigt nyttigt att höra det dom pratade om då det är väldigt centralt just nu. 

En sak jag inte höll med om dock var att Biggest Loser inte är ett bra program då det är viktigtast hur man mår på insidan, vilket jag håller med om. Mne de flesta som är med där mår dåligt pga sin utsida, de kan inte skaffa barn osv pga att dom är stora och då tycker jag det är riktigt bra att dom verkligen har en chans att ta tag i det. Dock kan man ju diskutera programet i sig. Det är ganska bisarrt att man har gjort ett program där man kollar på när överviktiga tränar rumporna av sig för att gå ner i vikt. Mne det ger också en otrolig inspiration och jag tror att många i deras sitts som är hemma också får lite motivatin till att ändra sin livsstil. 

Men gå in på iTunes eller vart ni nu vill lyssna och lyssna igenom avsnitten, de är ca 30 minuter och så värt att lyssna på! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas