mandens!

Take my shit together - Maria Wern

Inspon inför nästa vecka

Gokväll! 

Förlåt för en ganska urkass uppdatering nu under hela lovet. Men som ni vet är mitt liv lite kaos just nu men jag gör mitt bästa för att take my shit together. 

Jag åkte i alla fall hem från min pojkvän vid 18 tiden, åt hemma, kollade på familjen annorlunda med familjen och efter det fastnade jag vid en film mamma och pappa kollade på, Maria Wern - Må döden sova, jag tycker om såna filmer/serier för mycket och det är bara hemskt att jag inte hinner se alla för att det finns tusentals. Nu är jag i alla fall i min säng och ska efter detta fixa ett inlägg till imorgon och sedan sova. 

Jag lovade mig själv att försöka få denna första veckan i skolan bra, försöka att inte stressa alls osv. Känns lite meningsöst nu när jag precis stressat sönder för att komma i säng så snabbt sm möjligt även fast jag inte kommer somna förän framåt tre. Men jaja. Jag hoppas i alla fall att ni har haft en superbra vecka, lov eller inte och att ni är laddade för en ny. Jag ska verkligen försöka ta tag i mitt liv denna veckan, planera så mycket jag bara kan och vad jag vet än sålänge så har vi inte speciellt mycket läxor just denna veckan så då kommer det resultera i mer bloggning. 

Sov så gott nu kära läsare, godnatt! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas