mandens!

Varför jag inte videobloggar

Jag tänkte bara dra varför jag inte videobloggar lite snabbt nu.

Jag skulle jättegärna vilja göra fler vidoinlägg med massa roligt, challenges, sminkvidoes och massa mer men anledningen till att jag inte gör det är att jag känner att jag inte vill ha massa crappy videos över hela bloggen. Atm är mitt rum så himla fult, jag har inget kamerastativ eller en bra kamera att filma med. Och detta är nästan main anledningen till att jag funderar på att sälja min kamera, fixa i ordning mitt rum och köpa massa saker som skulle underlätta filmandet så himla mycket. Dock är ju problemet då pengar, som för min del inte växer på träd. 

Men jag har nu börjat tänkt på om jag ska satsa på att göra om mitt rum i första hand, sedan köpa stativ och efter det sälja min kamera och köpa ny. Då skulle jag kanske redan efter jag fixat rummet kunna göra lite småvideos. Jag har inte riktigt bestämt mig än men detta är i alla fall det jag vill ska hända. 

Jag hoppas i alla fall att jag kommer kunna lägga upp videos så snabbt som möjligt här då jag tycker det är jättekul att kolla på andras, speciellt när det är bra kvalitet och allt det där och sedan tycker jag det ger lite mer liv i bloggen på något sätt. 

Men nu önskar jag er en fin dag! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas