mandens!

Dissa 2in1 produkter - Tips!

För vissa är dessa 2 i 1 produkter hur smarta och smidiga som helst och kanske framförallt för killar. Men hur bra är de egentligen? 

Just nu tog jag bara Head & Shoulders som exempel för att jag vet att det är ett märke som använder principen 2in1 och detta förekommer också oftast i just schampon och liknande. Men detta är egentligen inte alls bra. För om du tänker på vad schampo egentlgen gör, jo det öppnar upp "flikarna" på årstråna för att de ska kunna ta in näring och rengöras av produter, bla shampot och inpackningar och liknande. Sedan kommer balsamets roll in i bilden. Det ska sedan stänga flikana för att skydda hårstrået. Så då kan ni tänka er vilken dubbelmoral det blir om man ska öppna och stänga flikarna samtidigt. 

Jag är inte jätteinsatt i just detta men jag vet ungefär hur det fungerar och förklarar bara kort och gått för er varför jag tycker att man inte ska använda 2in1 produkter och nej, smidighet är ingen bra anledning till att göra det ändå, om du inte orkar hålla på med två olika flaskor så är det bättre att bara tvätta med balsam. Eller häll över det i mindre flaskor. 

Hoppas detta gav er någonting i alla fall! 

20 januari 2015 11:00 | Tips |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas