mandens!

Flyttar bloggen!

 

Nu har jag bestämt mig för att flytta bloggen till en annan portal då jag känner att det finns mycket mer möjligheter där samt praktiska förändringar. 

Jag hoppas att allt kommer fungera som jag vill för en gång skull och hoppas ni följer med mig dit också! 

HÄR hittar ni min nya blogg!

Kod för att importera min blogg till Nouw: 4134749125

 

The point of being alive

Jag får lite panik på mig själv just nu faktiskt. Jag har lovat mig själv att verkligen hålla igång bloggen nu under sommaren och fullfölja alla mina planer men jag verkar ju inte fatta hur man gör det. Dock är en av anledningarna att jag inte har min mobil = inga nya bilder (från mig egen mobil, med bra kvalitet) och sedan har jag heller ingen plats på min dator så om jag väl använder min kamera så kan jag inte lägga in bilderna på datorn, that´s what happened with alla bilderna från min pojkväns student osv.. Jag är så himla less på denna tekniken som alltid ska krabba för mig. Men jag ska försöka skrapa ihop lite pengar och köpa en fet hårddisk så att detta löser sig någon gång. 

Annars har det inte hänt så mycket idag. Jag hade planerat att ligga och läsa i solen mestadels utav dagen, jag låg ute i ca 5 minuter innan jag höll på att frysa ihjäl för solen försvann och sedan gick jag in haha. Det har blivit ett antal youtube videos undanröjda också med tanke på att jag har mått ganska illa då jag tog cellgifterna på morgonen och sedan har jag haft (har) en speta i foten som verken jag eller mamma får ut så jag har inte direkt velat röra på mig. Men imorgon ska jag försöka ta tag i mitt liv. Jag tänkte börja redan nu med att lägga mig innan kl.1 för en gång skull och imorgon ska jag försöka att få lite grejer undanröjt och bloggen mer uppdaterad. 

Hoppas att ni har haft en fin dag trotts det kassa vädret, godnatt! 

Tankar, känslor, döden

Efter ännu en dag på Evedal och extrem hetta så ligger jag nu hemma, i min egen säng, ensam. Jag märker verkligen hur alla de jobbiga tankarna försvinner när jag är aktiv och hur jag översvämmas av dom en kväll som denna. Just när jag ligger här, ensam, i mitt halvmörka rum. Det är nästan obehagligt. Att man kan känna och tänka så mycket så samma gång. Samtidigt som det känns som att man är helt tom. Man känner sig lycklig och totalt sönder, samtidigt. Att man kan vara så motiverad och så omotiverad på samma gång. Att man kan känna sig så omtyckt och så hatad samtidigt. Det är så konstigt. 

Det som är värst är nog nästan när man börjar tänka på livet. Varför lever man? Varför lever jag? Finns det verkligen bara ett liv och i så fall varför? Det skulle vara skönt att tro på en gud ändå. Att nästan vara säker på att man kommer till himlen och träffar alla som dött innan och de som kommer senare, eller hur det nu är. Eller så kanske det är nangijala man kommer till. Eller så bara ligger man där nergrävd i en mörk kista och har det trevligt och tänker över sitt liv man levde en gång. Jag är inte rädd för att dö. Jag förstår inte varför man skulle vara rädd för det heller. Men jag är rädd för att andra omkring mig ska göra det, att alla bara ska försvinna helt plötsligt. 

Det är ändå skönt att veta att det inte är någon annan heller som vet det här om livet. Det finns ingen som kan svara på dessa frågorna med 100% vetenskap. Jag är inte ensam om att vara ovetande, men jag undrar om jag är ensam om att tänka såhär, om att känna såhär mycket på samma gång. Det tror jag nog inte, men ibland känns det så. Ibland önskar man bara att man visste allt. 

Nu ska jag försöka sova trotts alla dessa tankar och känslor. Jag hoppas att ni har haft en bra dag 

Älskade dag

Ph1: Min första egenköpta lagliga drink. Ph2: Onsdagens look

Herrejissus vad varmt det har varit idag! Vi var ju som sagt på Evedal hela eftermiddagen, vi hade också köpt med oss sallader som vi åt när vi kom dit och så hade vi lite chips med oss. Jag älskar dagar som denna, dock var det sjukligt kallt i vattnet när vi skulle bada så det blev bara att vi doppade oss lite snabbt. Nu på kvällen har vi ätit pizza på balkongen och bara tagit det lugnt och nu ska vi kolla på skräckfilm.

Hoppas ni har en superfin kväll! 

Yesterday at the lake

Hej på er! 

Barnpassningen igår gick helt okej, hon hade en period med vad jag tror var ont i magen men det gick över som tur var. 

Jag och min pojkvän åt sedan Subway vid sjön efter lite ändrade planer och sedan spenderade vi kvällen med två kompisar vid sjön. Det slutade dock med att vi (jag) blev invaderad av myggor så vi fick gå hem och idag sitter jag här med äckliga myggbett och ett extra jobbigt i pannan.. 

Bilderna är ifrån igår, känns underbart att lägga upp färscha bilder haha, men dom är tagna med min pojkväns mobil och jag hoppas på att kunna lämna in min mobil snart. 

Nu ska vi fixa klart oss det sista och sedan drar vi till stan en snabbis och sedan vidare till Evedal. Hoppas ni får en underbar dag! 

Dötrött

Hej på er! 

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Efter spelningen i Linnéparken (som ni kommer få bilder på) så tog jag och min pojkvän en drink på Deluxe med en kompis och sedan drog jag vidare till en kompis. Där var jag hela natten och kom hem vid 7 på morgonen igår, helt död. Jag kunde heller inte sova när jag kom hem eftersom hostan fortfarande är kvar.. 

Senare på dagen igår drog jag ner vill Skateparken och solade med några killkompisar och på kvällen grillade vi hos min pojkväns pappa (dock var han i Danmark). Just nu sitter jag här och funderar på hur jag ska göra med lunch då jag snart ska till skateparken igen med en kompis och sedan jobba. Önskar dock att jag var på ett ställe som på bilderna men jag får nöja mig med Sverige just nu. 

Hoppas ni får en underbar dag, jag uppdaterar mer ikväll! 

Äntligen sol!

Hejsan! 

Äntligen kom det lite sol hit till mig också! Jag har legat i solen i ungefär en timma och just nu är jag inne och har precis ätit lite. Nu måste jag också börja fixa mig, ska duscha, stryka och förhoppningsvis hinna fixa naglarna innan jag åker. Bloggningen får tyvärr bli lite bortprioriterad idag, men jag ska försöka ta mycket bilder ikväll. 

Jag skriver mer senare när jag hinner och önskar er nu en underbart kväll! 

Upp