mandens!

Balmiddag och kvällens gång

Hej på er! 

Förlåt för att jag lyser med min frånvaro här men som ni vet har jag haft fullt upp inför balen. 

Igår var det i alla fall dags, jag slutade skolan vid 12, åt sedan och fixade sedan sminket med hjälp utav Sandra och Matilda. Åkte sedan halvsminkat till frissan som jag bokade tid hos i förrgår (fick gå runt till sex olika salonger innan jag hittade några so hade tid att klämma in mig), jag blev i alla fall jättenöjd med håret! Sedan åkte jag hem till min pojkvän och fixade klart sminket och klädde på mig och så, oockså detta i otrolig stress då vi skulle vara på Teleborgs slott vid 15, jag var klar hos frisören ca 14.40. Vi åkte till Telleborgsslott där det togs bilder och sedan fick vi vänta hur länge som helst då det var lite dåligt planerat och vi skulle åka därifrån vid 17.30. Men vi åkte lite tidigare, köpte frallor på Statoil för vi dog av hunger och sedan åkte vi till konserthuset där balen var. Alla var så himla fina och träffade människor jag inte träffat på jättelänge. 

Det var dock en  liten besvikelse att det var lite edåligt uppstyrt och maten var ganska kass, det enda som var gott på riktigt var förrrätten. Sedan drack vi och dansade natten lång. Idag har jag låsor under fötterna (även fast jag bytte skor under kvällen) och känner mig ganska bakis. Men nu ska jag börja fixa mig för snart blir vi hämtade och ska iväg på 80 årskalas, det är bara att vara på att igen! 

Hoppas att ni hade en bra dag igår och att ni får en superdag idag. Det kommer självklart komma upp fler bilder ifrån balen men än sålänge bjuder jag på dessa iphone bilder ifrån middagen! 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas