mandens!

Be your own inspiration

Just nu är jag inne i en tank-period nu igen, jag får sånna ibland, vilket både kan vara bra och dåligt. Jag kan få sådär mycket inspiration och energi ifrån ingenting samtidigt som jag kan bli helt tom på det också och bara vilja ligga och gråta över ingenting. Just idag är det en bra dag även fast jag känner att jag längtar efter så mycket. Jag vill ha sol, egen bostad, husdjur, resor och pengar. Men jag känner samtidigt att jag är påväg att bli lycklig. 

Det som inspirerar mig just nu är bloggar. Det finns så mycket fina bilder och texter på nästan varenda blogg just nu vilket gör så mycket och sprider så mycket motivation. Precis nyss läste jag en text som fick mig att förstå att det egentligen inte finns någonting att vara rädd för. Jag kan göra precis vad jag vill med mitt liv och ingenting ska kunna stoppa mig. Just detta behövde jag höra just nu. Det är så mycket och många som går emot mig nu när jag själv känner att jag skulle kunna klara så mycket mer än vad alla andra tror. Det känns inte som att någon egentligen förstår mig, men jag vet att jag inte är ensam och nu fick jag det verkligen bekräftat. Någonting som är så litet kan bli till världens största grej samtidigt som någonting som man tror betyder så himla mycket kan bli superlitet och helt meningslöst. 

Jag måste börja lyssna mer på mig själv, lära känna mig själv och vad jag vill. Jag känner att jag börjar bli bättre på detta men mitt mål är att bli bäst. Jag ska bli bäst på att veta vad som är bästa för mig själv och vad som gör mig lycklig. Det finns ingen annan som kan bestämma det, bara jag. Från och med nu ska jag inte låta någon trycka ner mig. Ingen har rätt till att göra det och det finns ingen över huvud taget som vinner på det. Man ska vara snäll mot personer man har runt sig, vad de än har för bakgrund, hur man än känner dom och vad man än vet om dom. Ingen förtjänar att bli nertryckt eller förolämpad, alla förtjänar att vara lyckliga. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas