mandens!

För mycket rödvin

Hej på er! 

Förlåt igen för att jag har börjat uppdatera så sällan men just nu är det väldigt mycket som händer. 

Kvällen efter balen var vi som sagt på 80 års kalas, efter det drog vi vidare till en kompis och vi rullade hem vid 5 tiden på söndagsmorgen. Inte jättesmart med tanke på att vi skulle vara på simhallen vid 13 på söndagen med min lillebrors fotbollslag och ha bla 5-kamp. Efter det åkte alla och åt på Rosegarden där jag började frysa väldigt mycket och på vägen hem mådde jag inte alls bra. Det visade sig att jag hade feber när vi väl var hemma. 

Jag har inte direkt sovit mycket inatt och när jag väl vaknade mådde jag skit. Jag har haft feber hela dagen och magen är kaos. Kan dock bero på massa rödvin på baldagen, thaimat till frukost dagen efter, ännu mera rödvin på 80 årskalaset, pizza till frukost på söndagen, var bakis i simhallen och stimmade runt som bara den och sedan ytterligare thaimat på kvällen där.. inte så konstigt att jag mår dåligt, och med tanke på att jag inte tagit mina cellgifter på kanske 3 veckor nu pga feber, då jag är väldigt infektionskänslig och immunförsvaret suger. 

Idag har jag i alla fall lyckats få lite plugg undan röjt och det är nog så min morgondag också kommer att se ut eftersom jag är ledig då, ja hoppas också på att jag ska friskna till för jag är så himla trött på att vara sjuk hela tiden. 

Nu ligger jag i alla fall i sängen och ska efter detta inlägget slänga in lite bilder ifrån balen som kommer upp imorgon, så håll utkik! När jag är klar med det ska jag sova, behöver verkligen det. Godnatt, hoppas att ni har haft en bra dag! 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas