mandens!

Hello July

Jag kan inte fatta att om bara några minuter är det Juli? Hela Juni har redan gått och sommaren har knappt kommit än, hur ska man överleva ett år utan en riktig sommar liksom? 

Denna kvällen blev dock väldigt fin. När min pojkvän kom hem från jobbet fixade han sig lite och efter en stund gick vi ner till donken och använde lite kuponger som gick ut idag, sedan hämtade vi en filt och satte oss i en park och åt i solskenet. Det var så himla mysigt och för första gången kände jag av en riktig sommarkväll. Jag hoppas verkligen att det blir fler sådana denna sommaren. 

Det var egentligen meningen att jag skulle fixa med bloggen idag men eftersom jag lite spontant sov hos min pojkvän och var där hela dagen idag (är hemma nu) så blev det inte så men jag ska försöka hinna med det imorgon isället. Det som annars är planerat inför morgondagen är att beroende på väder så ska jag ligga i solen en del och bara njuta, städa rummet (endast om det är fult väder), förhoppningsvis träna lite lätt och sedan åka in till stan för att först uträtta lite ärenden och sedan dra till Linnéparken med några av girlsen osv och se Norlie och KKV och sedan får vi se vad som händer efteråt. Jag är i alla fall supertaggad och hoppas bara att min förkyldning kan dämpa sig till imorgon, helst fösvinna, för denna hostan kommer döda mig. Verken jag eller min pojkvän sov nog en blund inatt pga min hosta. Så som det ser ut nu kommer jag nog inte få så mycket sömn inatt heller då vi inte hade någon hostmedicin hemma och det är i vilket fall som helst fullmåne (sjukligt fin idag) så jag kommer antagligen inte sova så mycket ändå. 

Jag lovar i alla fall lite bättre uppdatering imorgon då jag inte ska sova bort hela dagen som jag gjort tidigare. Men jag hoppas att ni har haft en superbra kväll, godnatt finaste läsare! 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas