mandens!

Idag mår man

Hej på er! 

Ja, jag lever fortfarande och ber återigen om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men nu i veckan kommer den bli mycket bättre och jag har lite saker planerat för den. 

Min midsommar var ganska jättekass. Eftersom jag fyllde år också så ville jag såklart att det skulle bli lite speciellt, vilket det inte blev och det blev inte ens som vi brukar ha det då vi brukar ha folk hemma hos oss och detta året kunde nästan ingen komma, vilket gjorde mig ganska ledsen. Men jag överlevde dagen. Bilder på det jag fick osv kommer komma upp senare i veckan. 

Igår drog vi på fest och egentligen skulle vi ut också men det blev inte så eftersom det gick så otroligt dåligt bussar för att det var röd dag, och kvällen slutade ganska dåligt för min del och vi tog taxi hem någon gång mitt i natten. Idag mår jag som en nyutslagen blomma...som precis blivit överkörd utav en traktor fyra gånger och nu ligger nere i en kloak och ruttnar, ungefär. När vi hade vaknat gick vi och köpte sallad på Ica, man märkte att jag var bakis när man såg priset kan man ju säga. Resten av dagen har jag typ sovit och så har vi kollat pewdiepie. 

Nu ska vi dra till Coop och handla mat och laga den och sedan tar jag bussen hem vid 21 eftersom min pojkvän ska jobba imorgon igen. Ovan ser ni för övrigt på första bilden mat ifrån min pojkväns student (kommer bilder på det också) och en kycklingsallad från Coretto jag åt för några veckor sedan. 

Jag hoppas att ni har haft/har en underbar dag så hörs vi ikväll! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas