mandens!

Kvällskisse

Bjuder på er kisse nu på kvällen, mest för att jag egentligen tagit nya bilder men orkar inte krabba med det nu på kvällen. 

Dagen har varit den stressigaste på länge. Min lillasyster har antagligen urinvägsinfektion eller något och har spytt hela natten och eftersom jag sov nere höll det mig vaken. Somnade framåt morgonen och försov mig såklart. Sedan häller Iris ett helt glad juice över hela sig som jag måste hjälpa till med eftersom min mamma hade han om min andra kräkis syster, detta gjorde så att jag missade den andra bussen också.. Dock verkade det inte som att jag missade speciellt mycket i skolan, men fick reda på vilket betyg jag får på naturen i alla fall och efter skolan fixade Sandra mina naglar (bilder kommer nog imorgon) och efter det stressade vi och solade, gick fram och tillbaka i pw fart då det solariet vi skulle till var stängt då vi fick gå till ett annat under tidspress, kaos. 

Nu är jag i alla fall solad, berättar mer om varför osv någon annan gång, men nej det var inte för att bli brun faktiskt. Sedan jag kom hem har jag pluggat lite, tagit hand om Iris, ätit, duschat och fixat mina tånaglar och nu är jag helt slut. Min pojkvän kom också för ett tag sedan och vi ska nog gå och lägga oss nu tror jag.

Imorgon vankas det först kundpass och sedan bal, så jag vet inte hur det blir med uppdatering eftersom jag kommer ha det väldigt stressigt men jag ska försöka fixa det. Hoppas i alla fall att ni sover så gott ikväll, godnatt på er! 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas