mandens!

Mitt nya "jobb" som nanny!

Det jag inte har kunnat berätta helt och hållet tidigare är att jag har fått ett nytt jobb! 

Jag vet inte riktigt hur mycket jag "kan" skriva ut här om det men jag ska i alla fall vara barnvakt åt en 5 månaders liten flicka några dagar i veckan i alla fall nu under sommaren. Tiderna och dagarna kommer dock se lite olika ut. 

I torsdags (?) när jag spontant åkte in till stan så var jag på en liten "intervju" hemma hos familjen, vi pratade lite och kollade hur det kändes. Sedan var jag hos dom igår igen för att lära känna dom lite mer. De bjöd på middag och vi pratade ännu mer och sedan testade vi också hur det gick att föräldrara åkte iväg en stund och så. Allt kändes jättebra och gick också väldigt bra, även fast hon började gråta efter ett tag, nästan precis när föräldrarna kom hem igen. Men för övrig känns detta jättebra och jag är superglad att jag hörde av mig när jag fick veta att de behövde en "nanny" och jag tror att detta kommer bli jätteroligt. 

Dock tycker jag det känns lite jobbigt att kalla detta för ett jobb och att jag ska åka och jobba när jag ska till dom för det känns inte alls så och jag vill inte att det ska kännas så heller eftersom detta är väldigt personligt, men jag kommer väl på något anat ord för det  senare förhoppningsvis haha. 

Jag kommer antagligen berätta mer om detta under tidens gång så ni kommer få veta lite mer senare. 

Nu önskar jag er en superfin dag! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas