mandens!

Nagelmodell

Gokväll på er! 

Här är bilder på naglarna jag gjorde i fredags. Jag blev som sagt helt okej nöjd med slutresultatet men det tog alldeles för lång tid, vilket jag är väldigt besviken över. 

Idag har det för övrigt varit en väldigt händelserik dag. Jag var i skolan för första gången på riktigt efter praktiken. Vi hade stylinglektion där vi inte gjorde speciellt mycket och sedan hade vi idrott som jag inte var med på eftersom jag fortfarande mår väldigt dåligt. 

Efter skolan fixade Katya mina bryn ÄNTLIGEN, det blev super. Sedan gick vi till stan, mötte min pojkvän och följde med han till frisören och åkte sedan med på hans körlektion. Efter det åkte vi upp till Teleborg och solade. Eftersom det var första gången för båda så ville vi vara lite försiktiga, vilket resulterade i att ingen av oss fick någon färg, så nu är jag superduper lack över det då man ska vänta 48 timmar mellan varje solning så jag hinner bara sola en gång till innan balen, och då hinner jag inte få bort bikinilinjen som kommer synas med den klänningen jag har... love life. 

Nu är vi fortfarande hemma hos min pojkvän. Jag skulle egentligen varit hemma nu men missade bussen så jag får ta nästa. Men nu ska jag försöka plugga eller någonting samt planera något inlägg till imorgon. Hoppas ni haft en bra dag! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas