mandens!

Petrichor

Jag tycker verkligen om den lukten, den är så fräsch och känns ny (?), men jag börjar tröttna lite nu.. jag vill ha sommar på riktigt och slippa gå runt med jacka och frysa nu mitt i det som egentligen ska kallas sommar. 

I alla fall blir det ännu en sen kväll för mig idag.. jag och mamma måste sluta börja våra långa samtalsämnen precis när vi egentligen ska säga godnatt. Det tog i alla fall ganska lång tid i stan idag då vi skulle försöka handla allt tills på lördag, då vi ska fira mig om jag har glömt att säga det haha, men det var ganska svart att hitta allt vi behövde. Eller mest typ papperstallrikar som var fina samt bestick (hittade några fina dock tog vi dom sista i hela affären och det räckte ändå inte, men jag ville så gärna ha dom så vi får väl lösa det på något sätt haha) och sedan ville jag ha vimplar och grejer som dock också var slut.. menmen man kan inte få allt. 

Nu ska jag i alla fall sova och göra allt för att  jag inte ska vakna någon gång inatt..behöver verkligen sömnen nu då jag imorgon ska köra slut på mig själv pga städning, önskedrömmer också lite på att jag ska hinna träna en snabbis också. Jag hoppas att ni har haft en toppendag så hörs vi imorgon, då uppdateringen may be lite seg, godnatt! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas