mandens!

SNILLEN, HÖR AV ER!!!

Jag får ta och bjuda på en liten favorit i repris nu eftersom tekniken krabbar IGEN. Åh vad jag får panik på detta. Om du är typ tekniker eller bara allmänt begåvad med datorer, speciellt mac och läser detta just nu HÖR AV DIG!!!!! 

I alla fall. Gokväll på er. Det blir sen läggning för mig idag igen, men det är inte mitt fel att alla bra program på tv ska sändas typ mitt i natten(?). Jag ligger i alla fall i sängen just nu och försöker läsa lite bloggar samt fixa med bilderna från kameran men det funkar inte och datorn ger upp mer och mer.. så nu ger jag upp och försöker igen imorgon och hoppas på bättre lycka då. 

När tekniken vill fungera har jag lite planerade inlägg, jag fick till exempel hem ett litet paket från nelly idag som jag tänkte visa. Men vi får helt enkelt se när det kommer upp. För övrig så besökte jag tandläkaren idag, som jag hatar, men det gick snabbt, som vanligt. Sedan åkte jag, mina systrar och pappa in till stan och handlade lite behövligheter till lördag, berättar mer om det senare. 

Nu ska jag försöka sova, är dock så sjukt irriterad på min dator men det ska nog gå ändå. Jag hoppas att ni har haft en underbar dag i regnet, godnatt! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas