mandens!

Uppskatta mitt förhållande

Nu har jag ännu en gång suttit och kollat igenom gamla bilder på datorn lite för länge. Men när jag gjorde det insåg jag också vilken fantastisk pojkvän jag har. Har har stått ut med mig och all min skit i 4 år, jag förstår verkligen inte hur han orkar. 

Jag kan erkänna detta, vårt förhållande är inte alltid en dans på rosor, vilket ett förhållande inte ska vara heller. Men vi har haft riktigt jobbiga perioder som ingen annan kan förstå och just nu är det också väldigt svårt faktiskt. Som jag har skrivit innan, det är svårt att växa upp tillsammans med någon som man egentligen inte tvingas vara med. Han är inte min bror som alltid kommer ha ett band till mig vad som än händer, jag kan lämna honom om det blir jobbigt eller om något händer, det skulle jag aldrig kunna med en bror. Men när man har varit med någon i 4 år så känns det som att det inte finns ett liv utan den personen, även fast det gör det så skulle jag aldrig vilja veta hur det är, men det har varit allt för nära vissa stunder. 

Jag vet att jag måste uppskatta både min pojkvän och vårt förhållande mer än vad jag gör just nu, både han och jag är värd det. Jag ska vara lycklig för att ha hittat någon som gör mig hel och som känner mig bättre än vad jag själv gör, det är inte många som får känna så. Jag är så himla glad över att jag har hittat honom, han som gör mig till världens lyckligaste vissa stunder och världens ledsnaste andra. Han är och kommer alltid att förbli en stor del utav mig och mitt liv och jag vill inte ha det på något annat sätt. 

Jag hoppas verkligen att ni, käraste läsare, hittar någon i ert liv som får er att känna er som min pojkvän får mig att känna mig, det är alla personer värda, oavsett vad. 

 

17 juni 2015 00:38 | Tankar |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas