mandens!

Allt krossades..

Avslutar kvällen med en helt krossad mobil. Jag hade nog dödat mig själv lite om det var jag som hade pajat den men nu var det min pojkvän, helt utan mening så det är okej, värre saker kan ju faktiskt hända. Men det känns bara så himla surt. Såhär på kvällen precis innan man ska lägga sig. Jag hade massa bilder jag tänkte lägga upp där samt folk jag skriver med på fb och liknande. Jag fick i alla fall sätta i sim-kortet i min mammas gamla knapptelefon som jag får ha imorgon och antagligen resten av veckan tills min mobil är inlämnad. 

Innan allt detta hände duschade jag i alla fall och efter den duschen och promenaden innan idag känns mina tankar faktiskt ganska uträdda nu. Nu innan jag sover ska jag skriva lite i min kalender så att ännu mer saker hamnar på plats och så ska jag bara försöka att hålla allt jag planerar och göra saker i lugn och ro och inte mer än mitt bästa, vilket jag alltid försöker och det slutar bara med kaos. 

Jag hoppas att ni har haft en toppen dag idag, imorgon ska jag försöka få ihop ett stylinginlägg och sedan får vi se. Godnatt på er! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas