mandens!

Anywhere is better than here

Usch säger jag bara. 

Känner verkligen att jag är påväg att stressa ihjäl mig just nu, på riktigt. Sitter med ångest upp till hakan och vet bara inte var jag ska ta vägen. Känner mig så ensam och obetydelsefull och jag vet inte vad. Och det hemska är att jag inte ens ska till skolan eller något imorgon, vilket brukar vara det jag mår såhär av, jag är till och med helt ledig imorgon om jag inte tittar förbi på praktiken, vilket jag just nu inte tror att jag kommer göra. 

Jag vill verkligen försöka göra saker jag mår bra utav nu för jag känner att jag verkligen är på gränsen till att gå sönder. Kan inte ens andas riktigt, vill bara lägga mig någonstans och gråta. Men jag ska verkligen försöka göra det bästa av situationen, vilket just nu är sjukt svårt med tanke på hur jag mår men vad ska jag annars göra liksom? Ingen annan kommer ju hjälpa mig direkt så det är bara att försöka ställa sig upp igen och move on. 

En annan jobbig sak är att jag har så mycket jag måste göra just nu. Jag har två böcker jag ska läsa ut, ett arbete att lämna in, en redovisning som ska göras, modell som måste fixas, jobb jag måste få gjort och det enda jag egentligen vill göra är bara att åka härifrån och bara sitta och blogga hela dagarna. Men jag får bara försöka ta allt i min egen takt och försöka hålla mig levande fram till sommarlovet och sedan kan jag ligga i några veckor och tycka synd om mig själv då istället. 

Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan göra mitt bästa försök till att sova. Godnatt fina läsare 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas